©2019 openhaardhoutkopen.nl · onderdeel van Cor van de Griend openhaardhout

Cor van de Griend openhaardhout

Over ons


Cor van de Griend openhaardhout is al ruim 15 jaar actief in regio Hoeksche-Waard. In de afgelopen jaren is het bedrijf gegroeid en uitgebreid mede dankzij de verkoop via internet. Momenteel levert Cor van de Griend openhaardhout aan ongeveer 300 particulieren en bedrijven in regio Rijnmond en Noord-West Brabant.


Openhaardhout producten

Ons openhaardhout wordt aangekocht door inkopers in Oost-Europa. Het openhaardhout wordt geselecteerd aan de hand van een aantal kernpunten die de kwaliteit van het hout garanderen:


  1. Het openhaardhout moet schoon zijn van ongedierte, zaagsel en grond.

  2. Het vochtpercentage midden in een blok openhaardhout moet minder dan 20% zijn om een goed verbrandingsproces van het openhaardhout te kunnen garanderen.

  3. Het openhaardhout moet zorgvuldig gestapeld zijn op een pallet met een stevige constructie, waardoor het openhaardhout makkelijk vervoerd kan worden.


Doordat wij transport niet uitbesteden aan logistieke bedrijven, zoals veel andere openhaardhout leveranciers dat doen, kunnen wij tegen lagere tarieven openhaardhout verkopen. Hierdoor kunnen we ook gemakkelijker afspraken maken met de klant over de tijden van levering zoals ‘s avonds en in het weekend op zaterdag.


https://openhaardhoutkopen.wufoo.com/forms/rasetln04qxl3e/
Bestelformulierhttps://openhaardhoutkopen.wufoo.com/forms/rasetln04qxl3e/
Bestelformulierhttps://openhaardhoutkopen.wufoo.com/forms/rasetln04qxl3e/