Cor van de Griend openhaardhout

Soorten hout

Cor van de Griend openhaardhout levert diverse soorten openhaardhout het hele jaar door. Al onze openhaardhout producten zijn ovengedroogd en direct te gebruiken. Wij rekenen geen meerprijs voor het ovengedroogde hout. Onderstaande prijzen zijn inclusief gratis bezorging in ons bezorggebied.


Eikenhout, essenhout en berkenhout

Eikenhout, essenhout en berkenhout zijn de bekendste openhaardhout soorten die er verkrijgbaar is, het is hard, sterk en ideaal te gebruiken als openhaardhout. Door de harde structuur van het hout brandt het geleidelijk en langdurig. Cor van de Griend openhaardhout levert ovengedroogd eiken-, berken en essenhout op hele pallets zoals op de afbeelding staat weergegeven.               Eikenhout gestapeld op een pallet met een inhoud van 2m3
De afmetingen van een hele pallet zijn 120 x 90 x 210 cm (b x d x h).

Prijs van een hele pallet: € 295,-


Essenhout gestapeld op een pallet met een inhoud van 2m3
De afmetingen van een hele pallet zijn 120 x 90 x 210 cm (b x d x h).

Prijs van een hele pallet: € 295,-


©2019 openhaardhoutkopen.nl · onderdeel van Cor van de Griend openhaardhout


Hardhouten blokken verpakt in Big Bag’s met een inhoud van 1,25m3
Prijs van een Big Bag: € 120,-

Hardhout blokken

Naast de bekendere soorten openhaardhout, leveren wij meranti en merbau blokken die te ideaal te gebruiken zijn voor uw openhaard. Door de compacte structuur van deze blokken zijn slechts enkele stukken nodig om langdurige warmte te creëren in uw houtkachel of openhaard. Ons advies is om naast de hardhouten blokken andere soorten openhaardhout te gebruiken, zoals eiken- en essenhout, om de blokken te doen ontbranden. De blokken worden geleverd in een Big Bag die wij kunnen verplaatsen naar een ruimte welke begaanbaar is met een palletwagen.

Aanmaakhout


Door middel van aanmaakhout kunt u uw openhaard en het rookkanaal op temperatuur brengen. Hierdoor kan de hoeveelheid rookvorming en andere vervuiling verminderd worden. Wij leveren aanmaakhout in kleine handzame zakken met een gewicht van 4 of 5 kg. Het hout is gedroogd dennenhout, wat ideaal is voor een snelle ontbranding van de kleine stukken aanmaakhout.

Gemengd openhaardhout

Tevens bieden wij los gestort openhaardhout aan, bestaande uit een mix van verschillende soorten openhaardhout, zoals eiken-, essen-, en berkenhout. Het openhaardhout is direct te stoken.

Gemengd openhaardhout los gestort per 1m3
Prijs van een los gestorte kuub: € 100,-

https://openhaardhoutkopen.wufoo.com/forms/rasetln04qxl3e/
Bestelformulierhttps://openhaardhoutkopen.wufoo.com/forms/rasetln04qxl3e/
https://openhaardhoutkopen.wufoo.com/forms/rasetln04qxl3e/